Hallå :)

Ännu en vecka har nu gått och tiden känns som den bara rullar förbi, veckan har varit riktigt bra. På schemat har det varit promenad, träning för mamma och pappa, lite shopping och så klart har vi påbörjat lite förberedelser inför resan hem i påsk :)

Lilltjejen behövde en ny tunnare overall så det har vi sökt i all oändlighet känns det som, försökt läsa på och kolla runt lite gran men slutade till slut med en vindoverall med fleece endast runt bålen. Är så svårt detta med hur man ska klä dom små, speciellt när vi har en liten tjej som fått sin fars element till kropp :) Denna overall blev det till slut och vi får se när den kommer hur länge vi kan använda den (fast i rosa såklart hihi):



Lea har även denna vecka fått fint underbara presenter bara för att hon är hon och har sådan underbar moster och momma och moffa. Från moster kom det ett gulligt alla hjärtans klapp med underbart söt mössa och vantar som passar perfekt till påsken, var även annat smått och gott som en snuttefilt som blvit en ny favorit för våran söta lilla sessa :) Från momma och moffa fick hon en underbart snygg åkpåse till sin sittvagn, är med förlängningsdelar så ska kunna användas tills hon är 4 år om så behövs så det känns som ett riktigt bra köp:


Snygg va :) Lea har denna vecka lärt sig att vända från rygg till mage, tidigare endast rullat från mage till rygg men kan nu åt båda hållen - duktiga tjejen. Ligger riktigt bra på mage och håller upp huvudet riktigt länge :9. Har även denna vecka suttit i matstol så idag inköptes det en hit hem oxå så hon kan börja träna att sitta med vid middagarna :). Hon utvecklas hela tiden så ibland känns det som det var flera år sedan hon låg i famnen som ett litet knyte trots att det endast var för bara någon månad sedan. Till veckan blir hon 4 månader och egentligen skulle här påbörjas med smakportioner men det har nu kommit nya rekommendationer om att man ska vänta med smakportioner tills dom är 6 månader så då följer vi väl detta :) tänkte dock eventuellt försöka med gröt till kvällen för att se om hon klarar sig bättre på nätterna och kanske inte behöver äta var tredje timma varje natt men får väl se vad barnsköterskan säger :) senaste tiden äter hon bäst på nätterna och tjorvar med maten under förmiddagarna så det skulle vi gärna ändra på, äta regelbundet dagtid och sova på nätterna men men vi får väl se hur det går. Till veckan kommer även farmor och farfar hem igen då dom lämnade oss för Thailand, kan absolut inte förstå detta hihi, vi hoppas dom haft det riktigt gott då dom verkligen var värda en varm och solig semester.

En skrattande tjej :



Pappa lär tjejen lite om sport :)



Idag bakas här semlor och ikväll kommer underbara Johan och Lisa på besök och provsmak, hoppas dom blir bra - recept ifrån Leila så det borde bli bra hihihi.

Hej hopp alla.

Tiden rullar på :)

Hallå där :)
Här lunkar livet fram som det ska :). Lillan pratar för fullt just nu och man märker att hon är mer med nu än tidigare, har ett sådant underbart skratt så man själv inte kan hålla sig. Hon blir starkare o starkare i nacken och vi tränar för fullt med att försöka sitta, stå och rulla. Var hos fotografen förra veckan och tog lite underbara bilder, vill någon se kan man gå in på www.fotografiqa.se/lea9feb dom bilderna finns på den hemsidan fram till 29 feb :) vi ska välja ut några tycken för framkallning :). Idag började vi med babymassage och Lea njöt för fullt. Hoppas ni alla får en helt underbar alla hjärtans dag imorgon, här kommer vi bara att ta det lugnt i hemmets lugna vrå med god mat och mys :)
Ha de gott alla så hörs vi snart igen :)

Hallå där

Här har inte hänt så jätte mycket senaste veckan, hunnit med öppna förskolan, lite promenader och träning för mamma och pappa :). Lillan växer och frodas som hon ska, har nu börjat greppa och håller i saker - allt ska dock in i munnen. Ligger och pratar mycket med sina mjukisdjur. Har även klarat av att hålla i nappflaskan helt själv, var så söt då hon drog ut flaskan ur munnen och förde den tillbaka efter en stund och fortsatte att äta - duktiga tjejen. I helgen som var träffade vi alla underbara vänner här nere i södern då Lisa och Johan anordnat inflyttningsfest - blev en riktigt trevlig kväll med gott att äta och mycket goda skratt. Anordnades lekar där tyvärr killarna vann denna gång men vi tjejer lovar att vi kommer att dänga er ordentligt nästa gång hihihi har tyvärr inga bilder ännu från helgen....var dock jämn match..



Dock lite jobbigt för Kaktus att lillan kan greppa då hans öron nu ligger väldigt i farozonen :)



Lilla duktiga tjejen.....



Lek och mys med David i lördags :)

Lea fick en till kusin i veckan, en liten kille (namn inte ännu helt bestämt). Skickar även här ett stort grattis till moster Catrine, Fredrik och kusin Ellinor till tillskottet i familjen. Vi har bokat biljetter för påsken och vi kommer då hem den 4 april och åker åter till Jönet den 14 april så vi borde hinna med att träffa några av er :) påskhelgen kommer dock att som tradition firas med familjen Larsson i Åkersjön och vi längtar så, hoppas på bra väder även detta år.

Ha de gott alla så hörs vi, många kramar.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort