Nya vårskor

Lillan har fått två nya skor för våren/sommaren :). Upptäckte att både träningsskorna o stövlarna blivit för små så även ett par stövlar till sommaren måste inhandlas. Annars har vi nu landat hemma igen och trots några underbara dagar så är det skönt att vara hemma ;). Lea växer så det knakar just nu, idag kom hon på att hon äntligen når upp till handtagen på dörren och det öppnar ju upp en helt annan värld både får Lea men också oss andra. Nu blir de mys hemma med godis o laddning inför morgondagen då träningen ska igång igen.

Hörs :)


En riktigt mysig helg :)

Ja vi har haft en riktigt mysig helg där vi hann träffa en massa underbara vänner som vi saknar så. Vädret har även i södern bjudit på riktigt vårväder med sol, regn, hagel o åter sol :). Ätit en massa gott så nu är det bara att skriva upp att det är måndag igen o det nya livet fortsätter hihi. Denna vecka påbörjas i Bräcke för att hinna med mys med farmor o farfar. Lea somnade vid 21.30 igår på tåget, när farfar hämtade oss vid tåget tittar hon upp lite o utbrister faffa innan hon somnar om sött så vi får allt ta någon dag här då lillan tydligen längtat efter faffa hihi. Sen får vi se vad veckan bjuder på :)

https://cdn1.cdnme.se/3058027/7-3/pic_517e0c829606ee0876bb9298.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3058027/7-3/pic_517e0ca2e087c33aefac0b3b.jpg" class="image">


Skövde

Är i Skövde o myser med underbara vänner. Josse o David har flyttat in i ett hus som dom renoverat o Gud vad snyggt de blivit :) längtar inte alls till vårt alldeles egna hus nu. I fredags kom Lisa o Johan på middag o mys. Så roligt att få träffas igen. Jobbigt att ha er så långt borta :(. Idag inväntar vi besök av fam Haglund o Hodzic :) solen skiner o våren är här :). I em sätter vi oss på tåget igen för hemresa, blir till Bräcke för mys med farmor o farfar. Syns snart :)


Tågresa

Ja igår bar de av mot Skövde o en helg med att träffa underbara vänner :) som vi längtat. Lea var jätte duktig som vanligt, mammas lilla hjärta. Sov endast 20 min från Bräcke till Stockholm, resterande tid roade hon andra passagerare med dans, sång, lek i en papplåda och självklart måste ju någon sköta städer så vid 21 hittade hon en sop, vilken lycka.

Nu väntas kramar o mys hela helgen :)


Så mycket att tänka på så jag tar inredningen hihi

Ja de är ju inte bara en sak att tänka på när ett helt hem ska byggas. Riktigt roligt dock att titta o fundera hur vi vill ha det i vårat nya hus :). Ikväll tittar jag på vedförvaring inomhus bara för att det är roligt :). Finns dock så mycket att välja mellan, tur jag har tid att fundera.


Livet i Jämtland börjar ta vid :)

Ja nu har vi börjat bo in oss och familj/vänner har börjat förstå att vi nu finns hemma i Jämtland igen. Vi har dock fortfarande lite svårt att vi nu bor i Östersund men är nöjda med beslutet :). Lea växer så det knakar, utvecklingen är helt otrolig och man kan inte förstå hur mycket hon kan ta in. Just nu är livet inriktat på att få ihop förskola, jobb, hemmalivet, umgänget o familj men tycket vi lyckad ganska bra ändå :). Nästa vecka åker vi dock söderöver o ska hälsa på familjen Larsson/Lundh för att få titta på det nyinköpta huset. Ska bli riktigt mysigt och roligt. Ja som ni märker så snurrar livet vidare :)

Kram o hej från oss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort