Hur mycket kan små barn förstå?????

Hej :)
 
Ja som texten låter börjar vi vara fundersam hur mycket vårat lilla hjärta följer med. Igår var hon bara för rolig, har ju som sagt haft sina skrikperioder när jag gått hemifrån och hon varit hemma med pappa. Igår var det pappa som gick och jag var hemma, Lea låg o sov men vaknade, går in för att stoppa in nappen som vanligt men går inte att trösta henne, försöker verkligen allt. Jag sjunger, vyssar, tröstar ja på alla sätt jag kan komma på medan Lea skriker och låter pa pa pa pa hela tiden. När Andrè kommer hem efter ca 40 min är hon fortfarande inte helt lugn. Han går in då hon fortfarande låter pa pa pa, André säger att pappa är här och Lea ändrar då och låter ma ma ma - André svarar att mamma oxå är hemma - lilla hjärtat vänder sig då om och somnar gott - sover sedan lugnt i flera timmar. Kan dom alltså redan vid 8 månader förstå när mamma och pappa verkligen inte är hemma????
 
Midsommar firades i regnet nere på Torekovs camping, mysigt och trevligt trots dåligt väder. Verkade dock som nästan överallt annanstans var det fin väder men men vi får väl hoppas att solen hittar till oss oxå snart. Idag har vi dock väldigt mycke regn i Jönköping, ska tydligen regna lika mycket som det gör under hela juni månad bara idag så vi får väl se hur det blir. Vi ska dock försöka oss på lite städ och bak men får väl se vad lillan tycker om det. Är inne i en period just nu att hon inte vill leka själv alls utan vill vara hos en hela tiden så man hinner inte allt för mycket när hon är vaken :).
 
 
 Hej hopp, snart kommer jag springandes....kram.
 

BVC



Liten blir större. Väger just nu 9,5 kg och är 71 cm lång. Just nu tar jag mig fram genom att krypa och åla. Ålar gör jag när jag vill komma fram snabbare. Klättrar mot allt så jag kan komma upp o stå. Går efter soffkankten och försöker ta mig vidare därifrån men har tyvärr inget att hålla mig emot så får hålla mig vid soffan ett tag till. Ställer mig även upp i sängen när jag inte vill sova mer. Kommer mer och mer in i min 8 månaders period där jag blir mer mammig än jag varit tidigare, har svårt att sitta och leka själv då detta är på tok för tråkigt. Vill att det ska hända saker omkring mig hela tiden och får jag inte som jag vill drar jag mamma i håret. Ja vi kan väl säga att jag vet vad jag vill redan. Mamma försökte läsa en dra i fliken bok idag med massa djur, jag blev mest rädd för boken och fundersam hur den fungerade, när jag fått lekt en stund själv med den (ätit och sagit den i golvet) tyckte jag lite bättre om den.

Nu när mamma skriver det jag vill säga er så stod jag helt själv i några sekunder men slutade tyvärr med huvudet först ned i golvet - tur mattan tog emot mig men aj vad ont det gör varje gång jag slår mig. Nä nu ska jag hjälpa mamma o packa o vänta tills pappa kommer hem får då åker vi o campar över helgen.

Kram till alla.....Lea.

Semester

Hallå där alla, var ett tag sedan sist men som ni vet har vi varit på varmare breddgrader och njutit ordentligt. Resan både dit och hem gick jätte bra, Lea var otroligt snäll och tyckte mest det var intressant med alla människor som ville prata och leka med henne. Snacka om att lill tjejen vet hur man får uppmärksamhet av andra runt omkring sig, ett litet charmtroll. Farbror Nicklas med familj var oxå på Alcudia och fick mysa en hel del med Lea. Kom hem i torsdags och helgen har gått åt till att tvätta, packa upp, handla mat, sova och mysa. Imorgon återgår vi till dom vanliga rutinerna igen men till helgen är det långledigt igen och midsommar som ska firas på Torekovs camping med Erika och hennes familj :)

Lea har under semestern lärt sig att krypa, sätta sig upp själv och att ställa sig upp själv mot något stöd så i helgen har hon lyckats skrapa ihop en bula och två blåmärken i pannan samt en liten törn på lilla näsan. Ja det lär väl bli lite märken framöver. Har oxå lärt sig roligheten med att ha en hund och tar Kaktus boll och håller i den samtidigt som Kaktus försiktigt försöker ta tillbaka sin boll medans Lea skrattar nöjt. Pratar på mer än vanligt och har två speciella ljud för sig - ena ljudet är svårt att beskriva men annars låter hon som en liten tiger, så söt vårat lilla hjärta :)

















Bye bye....


Packning

Här hemma är det nu full beredskap för utlandet och vi packar så det rycker :). Tycker dock att det är svårt att veta vad man absolut behöver ta med. Ska nu försöka oss på att packa ned i väskorna och se vikten och därefter blir det till att prioritera. Så imorgon bär det av och vi hoppas att högtrycket hittar till Sverige så att våra examensdamer får fint väder nästa helg. Vi är så stolta över er båda att ni klarat skolan och är nu på väg ut i livet :) Ha de gott alla så hörs vi framåt. Många kramar.



Lea "hjälper" till :)



Lite bus mellan packningen är ett måste :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort