Tekniskt samråd

Idag har vi haft möte med kommunen o KA. Gått igenom allt med bygget av huset o allt såg bra ut. Saknades en ritning för ventilationen som ska kompletteras men annars såg allt bra ut :). Så nu inväntar vi det skriftliga godkännandet för byggstart. Ja de går framåt så efter sommaren så ska nog markarbetet kunna påbörjas o vi väntar med spänning :)


Söndag

Idag har vi haft en riktig söndag o hälsat på familjen lite. Först besök hos farbror med familj där höjdpunkten är lek med kusin Frida. Sen iväg till Pilis, tredje gången på en vecka oj oj :). Firade moster som fyller år idag. God chokladtårta med nugattimousse, grädde o jordgubbar, mums. Sen förbi andra moster som tyvärr inte var hemma så blev lite lek hos momma o moffa :). Nu packar vi om för att cykla bort till goda vänner på middag. Ja en helt underbar söndag som den ska vara. Jag fick fin present av mamma oxå trots att det inte var min födelsedag hihi.

Kram till er alla.


Fabriksordern

Ja nu sitter vi med dom sista besluten med huset för att få något som vi vill. Är en hel del att tänka på. Vart ska eluttagen vara? Byta ytterdörr eller inte? Ja de är en hel del att tänka på.

Färgsättningen gick lite enklare så alla tapeter är valda. Tyvärr har Älvsbyhus bytt våtrumstapeter med en randig bård längst upp, inte snyggt alls enligt min smak. Har valet att välja den vanliga tapeten även som bård men Älvsbyhus kan inte säga att resultatet blir bra men vi kör en chansning då jag absolut inte vill ha en randig bård. Tur att det blir helt annat material i stora badrummet :). Nyfiken hur allt blir när det väl kommer :). Ja nu ska vi fortsätta med valen, har öppnat rödtjutet o har underbar utsikt i alla fall :).


Detta kom med posten idag :)


Förberedelser

Ja nu har vi fått datum för teknisk samråd med kommunen. Fick härom kvällen sätta oss och gå igenom lite papper. Något skulle skickas till leverantören, förbereda inför samråd med kompletterade ritningar på ventilation m.m. Kan lugnt säga att det är lite att tänka på för att få ihop ett helt hus. Bara fylla i ansökan för kommunalt vatten är ju näst in till en vetenskap :). Ja ja bara beta av en sak i taget så kommer vi snart till lite roligare val som färgsättning m.m och där känner jag att jag har lite mer koll :)


Nytt jobb o nya utmaningar :)

Ja som rubriken låter har jag blivit erbjuden nytt jobb, så roligt :). Fr.o.m. 1 juni titulerar jag mig som bitrd verksamhetschef och MAS. Jag arbetar för samma företag fortfarande men på ny tjänst och det känns så roligt att bli erbjuden jobb i samma företag trots min flytt på 80 mil :). Känns som jag kan klappa mig själv lite på axeln för det jobb jag hittills gjort. Nu blir det till att sätta mig in i det nya jobbet och ser fram emot lite kompetensutveckling fram mot hösten med lite utbildning i södern.
Idag är Lea hemma med mamma och vi ska försöka ställa iordning det nya kontoret så att jag sitter lite bättre på dagarna. Kan behövas när jag även gått upp till 80% nu :).

Hej hopp så hörs vi igen/M


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort