Bildregn

Som lovat kommer här lite bilder på vad vi gjort senaste tiden :) och självklart bilder på lilla mig....



Farmor när hon var på besök, jag mös så mycket som möjligt.....



En riktigt glad tjej.



Posè: avslappnad :)




Sista dagen hon kunde ha sina Harley davidsson skor, tyvärr växt ur dom nu :(



Fötterna växer oxå....



När farmor var här i början av januari behövde jag stöd för att sitta, nu behöver jag endast stöd för ryggen :)



Hjälper pappa att barnsäkra här hemma, sladdar sättes fast....

Mamma och Pappa har målat om lite möbler hemma, här nedan före och efter foton.







Fina lamporna i mitt nya rum....



Mammas älsklingar......




Jag får riktigt krulligt hår när jag badar, lik både morfar och mamma när hon skulle försöka likna Halle Berry, tycker dock att jag är mycket sötare hihihi



Storebror får oxå åka vagn när vi är ute på promenad.



Nu väger jag ca 6,3 kg och är 60 cm lång.

Många kramar till er alla, Lea

Oj vad tiden går.....

Nu var det ett tag sedan vi skrev här, tiden bara far fram så ibland hinner man bara inte riktigt med. Senaste veckorna har vi hunnit med en del. Vi har hunnit att träffa alla bebisar och mammor i föräldragruppen, detta kommer vi fortsätta med då vi mammor tyckte det var skönt att träffa någon vuxen att prata med även dagtid :) Vi har även varit å öppna förskolan som även det kommer att bli en turin i vårat nya liv, Lea tyckte väldigt mycket om sångstunden som det bjöds på och sjöng gärna med. Nu pratar hon för fullt och har en massa ljud för sig hela vakna tiden, rör sig mer och mer och har lyckats vända sig från mage till rygg. Sitter gärna i sin babysitter nu framför TV:n och gympar, pratar - så det är full rulle för henne. Upptäcker nya saker hela tiden, händerna är dock en riktig favorit :)

Farmor har varit nere på besök och Lea njöt av varje sekund som hon fick extra mystid. Mamma och Pappa fick lite egen tid då Lea ville vara själv med Farmor en stund. Mathandling, lunch date och heldag på rosenlundsbadet på relaxavdelningen blev det då Lea roade Farmor hemma.

På hemma fronten har vi sorterat, rensat och sålt en hel del samt inhandlat lite nya möbler. Lite av dom nya möblerna :




Flyttat runt och påbörjat fixa lite inne på lill tjejens rum. Köpt sådana underbart söta lampor på IKEA till hennes rum (bilder kommer senare). Blir en hel del rosa där inne men gulligt blir det :) Även varit ute och fyndat lite kläder till henne på rean så nu börjar nästa strls garderob fyllas på bredden, hon har nu strl 62 så det är 68 vi fyllt på en hel del. Köpt en helt underbar inomhusoverall till henne med rosa blommor på, inte fullt praktisk dock men väldigt söt :)



Pappan i huset har bokat utlansresa till hela familjen så vi åker till Mallorca den 3 juni, ska bli så sköönt.......så nu kollar vi runt lite på resevagn och solskyddstillbehör som kan behövas - detta med vagn är verkligen en hel vetenskap men tror nu att vi hittat de vi tycker verkar bra utifrån våra behov :)

Imorgon ska lillan ta sina första vaccinationer och detta ser inte mamma fram emot, så vi har inget inbokat för dom närmaste dagarna ifall att hon skulle bli dålig.....

Lägger ut lite bilder en annan dag :) tjohooooo


Pappa har fyllt år och julen är slut.

Igår firade vi älskade pappan, han fick sig ett playstation 3 enligt önskelistan så han är nöjd och glad. Igår fixade mamma och Lea middag, tårta och en blomma tills pappa kom hem från jobbet.



Självklart var det Lea som vispade smeten till tårtan :)



En duktig värdinna tar ju även hand om sina gäster, här nedan mys med Johan, Senad och Lisa.





Lea har senaste tiden haft lite oroliga nätter, sover men är väldigt orolig. Rör sig och vrider på sig. Mer gnällig än vanligt. Vi har försökt att byta välling men vet inte vilken som egentligen är bäst. NAN fungerar bra förutom att hon då har svårigheter att sköta magen ordentligr = ont i magen??? Semper funkar bra förutom att magen då kommer igång lite väl mycket och får då väldigt mycket gaser = ont i magen?. Känns som svårt att veta så just nu varierar vi lite och testar oss fram. Några rutiner har vi fortfarande inte förutom stående mys i sängen varje morgon.....underbart att vakna av ett leende varje morgon, speciellt när nätterna kan varit lite sega :( Mest konstigt är väl att det är mest nattetid som hon är orolig, dagtid upplever vi henne dock gå och glad - dock lite annorlunda sovtider än tidigare men men kan ju inte få allt perfekt på en gång :)

I veckan som var har vi påbörjat att försöka skaffa lite lekkamrater till mamman och Lea som vi kan ara med på dagarna när alla andra arbetar. Emma och Julia var med på promenad och till veckan ska vi träffa Lotten och Lea (Ja hon heter oxå Lea) för en promenad. Tisdag ska vi träffa alla mammor med barn i föräldragruppen för påbörjan av kontinuerligare träffar framåt för att ha någon att umgås med och prata om det dagliga. Det ska bli trevligt.

På dagarna passar Lea på att mysa med något av sina gosdjur, favvo just nu är dock denna......



..........................idag åkte granen ut (ja ned i källaren i alla fall...så nu är julen slut, har dock en julklapp kvar som vi får se blir öppnad.....



Tack o hej......

Året var 2011

2011
- som verkligen blev vårat år efter lång väntan.

Här kommer en liten sammanfattninga av vad vi haft för oss under 2011, ber om ursäkt att allt och alla inte kan vara med men detta är bara ett axplock. Tackar alla som gett oss ett underbart år.

Året började med en hel del snöoch snön stanade ett bra tag, var som att åter vara hemma i norrland men med dock sämre snösköttning och oj vad glada vi var att äntligen få ha ett garage under vinterhalvåret - speciellt jag som pendlar dagligen till jobbet.



I Januari igen tog vi nya tag och påbörjade åter en behandling,, veckor av hormoner, undersökningar, ändrade ordinationer och en lång ovetande väntan om vad framtiden skulle bringa. Här i Linköping på ett av besöken då våran lilla tös blev till i ett litet provrör :)


Efter behandlingen var jag sjukskriven några dagar för att vila och återhämta mig, gick åter till jobbet men fick på grund av en överstimulering (vätska i buken) åter sjukskriva mig. Vid återbesök och kontroll hos läkaren fick vi äntligen efter mer än 5 års väntan det besked vi så länge önskat - den 17 februari fick vi besked att vi skulle få möjligheten att bli föräldrar. Februari blev därför en månad med mycket lycka men samtidigt en dle oro kring att allt var som det skulle. Bilden nedan är från v 6 då vi för andra gången fick se att vårat lilla liv mådda som det skulle. Tack vare en underbar läkare fick vi några extra ultraljud under februari/mars för att få möjligheten att förstå vad som hända skulle.



I april fick älsklingen åter möjlighet att renovera, dock inte åt oss denna gång. Hjälpte våra kära vänner Josse och David som tyvärr tagit beslutet att flytta hem till Skövde igen. Jag låg ute på gräsmattan med kaktus och vilade på grund av illamående och trötthet. Solen sken och det var en riktigt fin vår.



Vi hann även i April med det älskade påskbesöket i Åkersjön med älskade syster med familj. Här har André tagit bort stegen för syster som inte tar sig ned från vinden - en söt imitation av en uggla tycker dock jag :) Alltid lika trevligt så vi passar på att åter tacka.



Innan vi åkte hem till Jönköping igen var vi förbi sjukhuset och sa hejdå till min älskade farmor som var sjuk, hon somnade in ca en vecka efter vårat besök. Vi kommer alltid att älska dig....



Maj blev tyvärr oturstid för våran lilla kille i familjen som då gjorde illa sig och fick åka till sjukhuset, här påbörjades åter många besök hos veterinären och nya undersökningar där man nu även upptäckt att han har en klo sjukdom som är ovanlig - är nu insatt på medicin för detta och mår nu mycket bättre. Tappar dock fortfarande päls och vi har snart en väldigt söt naken pudel.



I slutet av Maj packade vi våra väskor för äventyr i Barcelona, vi såg fram emot sol och bad men tyvärr fick vi endast 1 1/2 dag med sol på 12 dagar. Dock en väldigt välbehövlig semester för vila och god mat.




Efter Barceona stannade vi till i Stockholm och visade magen för stolt farmor, faster och kusin. I Stockholm var det dock strålande sol så vi fick någon dag med sol och bad innan vi återvände hem för jobb igen.




Sommaren fortsatte med mycket besök och umgänge med kära vänner. Här nere midsommar med Josse, David, Lisa, Johan och Malin på våran båt.



Fick även besök av kära vännen Katrine med familj.



Andrè fick möjligheten att uppfylla lite av en dröm, fick i alla fall låna en Z4 och njuta av en åktur.



Underbara fotograf Janni Arnqvist tog kort på våran familj innan tillöket. Janni kommer nu under 2012 starta eget och vi kan inte vara mer stolt över henne för detta. Vi skickar många lyckönskningar och hoppas att det går bra med starten :)



Efter en regning sommar och insikt att en 6-8 månaders bebis så beslutade vi oss för att sälja våran älskade båt



Istället kommer vi sommaren 2012 befinna oss på olika campingplaster och garageuppfarter runt om i Sverige i denna :9



I september tog jag ut min 30 årspresent från syster med familj. Jag och syster begav oss till huvudstaden och blev modeller :) Magen var nu står och rund men sysn tyvärr inte på bilden.....jag kände dock av att vila behövdes ofta i slutet av graviditeten. Mannen åkte denna helg på fiske utanfrö Sundsvall med två brandomsvänner.



Jag och min mage mot slutet :) Sep 2011



I slutet av september blev jag sjukskriven på grund av rygg nästan en månad innan BF. Oktober blev det därav mycket vila i hemet för min del medan min älskling kämpade på med jobb - långa dagar då han jobbat med att avveckla visingsötrafiken från kommunen till trafikverket. Det som andra arbetat med i drygt 25 år
tog min älskling endast lite mer än ett år att klara av, så stolt.

Jag och magen 18/10 2011



Och så var det tydligen dags, kl 03.00 den 21/10 kom den första värken. Låg själv med värkar i en timme innan jag väckte min älskling (väckt honom många nätter innan på grund av krämpor och falsk larm hihihi). Kl 06.00 gick vattnet och vi båda förstod då vad som var på gång. I Jönköping var det dock fullt på förlossningen så vi fick snällt packa in oss i bilen och åka 6 mil till Eksjös förlossning. Kan dock inte förstå hur ett sjukhus INTE har skyltning till förlossningen, efter några varv runt sjukhuset fick jag äntligen komma in :)



Sedan blev det några timmar med hårt arbete och otroligt stöd från min älskling.



Våran älskling kom kl 02.14 den 22/10 kom Lea - hon fick en egen födelsedag :) Kusinerna William fyller år den 20/10 och Tova den 21/10.

Alldeles ny :)



Resterande av oktober var vi hemma och mös med Farmor och Farfar. Mer eller mindra varje dag ramlade det in något fint paket med posten, vi tackar alla för ala fina presenter till Lea. Här en liten gosnalle som hon fick vid besöket hemma i Östersund i december.



November och December var vi mestadels hemma men hann även med julbord ggr flera, resa till Göterborg, Stockholm och Jämtland. Den 22/12 landade vi åter här hemma för en lugn och mysig jul. Började med en liten jultradition förra året där vi varje år ska köpa en dekoration till granen som representerar något för oss som familj, detta år blev det denna underbart söta ängel som får summera ihop vårat 2011.



Årets sista dag spenderades med Josse, David och Anders här hemma hos oss. Blev trerätters med räkcoktail, oxfilé med rödvinssås, chokladbakelse med mojitosalsa och glass. Vinprovning kördes genom hela middagen och hör att häpna jag har nu tydligen blivit lite äldre detta år då jag tyckte rödvinet var gott :)

Klädseln på Lea har getts från mormor och morfar.



Gott nytt till er alla och tack för ett underbart 2011. Nu blickar vi framåt och kastar oss in i 2012 med nya och förväntans fulla krafter.

Ett stort grattis ger vi till underbaraste pappan som idag den 2 januari gått på sin nya tjänst på JKPG kommun, går från verksamhetschef för visingsötrafiken till projektchef på tekniska kontoret. Vi kan inte vara mera stolt över våran älskling.

Kram.









RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort