Oj vad tiden går.....

Nu var det ett tag sedan vi skrev här, tiden bara far fram så ibland hinner man bara inte riktigt med. Senaste veckorna har vi hunnit med en del. Vi har hunnit att träffa alla bebisar och mammor i föräldragruppen, detta kommer vi fortsätta med då vi mammor tyckte det var skönt att träffa någon vuxen att prata med även dagtid :) Vi har även varit å öppna förskolan som även det kommer att bli en turin i vårat nya liv, Lea tyckte väldigt mycket om sångstunden som det bjöds på och sjöng gärna med. Nu pratar hon för fullt och har en massa ljud för sig hela vakna tiden, rör sig mer och mer och har lyckats vända sig från mage till rygg. Sitter gärna i sin babysitter nu framför TV:n och gympar, pratar - så det är full rulle för henne. Upptäcker nya saker hela tiden, händerna är dock en riktig favorit :)

Farmor har varit nere på besök och Lea njöt av varje sekund som hon fick extra mystid. Mamma och Pappa fick lite egen tid då Lea ville vara själv med Farmor en stund. Mathandling, lunch date och heldag på rosenlundsbadet på relaxavdelningen blev det då Lea roade Farmor hemma.

På hemma fronten har vi sorterat, rensat och sålt en hel del samt inhandlat lite nya möbler. Lite av dom nya möblerna :




Flyttat runt och påbörjat fixa lite inne på lill tjejens rum. Köpt sådana underbart söta lampor på IKEA till hennes rum (bilder kommer senare). Blir en hel del rosa där inne men gulligt blir det :) Även varit ute och fyndat lite kläder till henne på rean så nu börjar nästa strls garderob fyllas på bredden, hon har nu strl 62 så det är 68 vi fyllt på en hel del. Köpt en helt underbar inomhusoverall till henne med rosa blommor på, inte fullt praktisk dock men väldigt söt :)



Pappan i huset har bokat utlansresa till hela familjen så vi åker till Mallorca den 3 juni, ska bli så sköönt.......så nu kollar vi runt lite på resevagn och solskyddstillbehör som kan behövas - detta med vagn är verkligen en hel vetenskap men tror nu att vi hittat de vi tycker verkar bra utifrån våra behov :)

Imorgon ska lillan ta sina första vaccinationer och detta ser inte mamma fram emot, så vi har inget inbokat för dom närmaste dagarna ifall att hon skulle bli dålig.....

Lägger ut lite bilder en annan dag :) tjohooooo


Kommentarer
Katrine

Vi åker också den 3 juni fast till Grekland ;)



Vi hade en akta graco mosaic till Moa som vi var mkt nöjda med men hon var lite större än Lea när hon hade den. I år får nog City Eliten följa med för den är rätt smidig ändå.

2012-01-23 @ 05:45:51
Fjant :)

Underbart att ha något inbokat, speciellt en resa :). Har kollat rnt en del på olika vagnar men tror det blir en chicco lite way, den har fått bra i test och håller dom flesta av våra krav. Ville egentligen köpa bugaboo bee eller quinny zapp xtr men känns som att dom blir för klumpiga att få med samt kostar en hel del - står ju att flygbolagen inte är så försiktiga med vagnar. Men vi får väl se var de slutar :) många kramar.

2012-01-23 @ 12:53:47

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort