Jobb vecka på resande fot

Ja sedan flytten hem till Norrland så har det blivit en hel del resande för fru Norberg. Denna vecka har det blivit Östersund-Stockholm-Skövde-Jönköping-Hässleholm-Stockholm-Östersund. Har hunnit med en hel del möten, lite utbildning, träffat massa kollegor o fått en massa goa skratt o bäst även hunnit med kära vänner :).

Tråkigt att vara ifrån familjen men så roligt att arbeta med det jag gör o är så glad att få ha den tjänst jag har. Mitt arbete kommer ändras lite o har fått mer ansvar i företaget, blir en del mer resor i framtiden men känner ändå att livet leker o att familjen hinns med så det är bara att köra :). Så roligt att få höra att det arbete man gör uppskattas och att mina kolleger o chefer är nöjda.

Rullar nu ur Bräcke o nedräkningen är börjad tills jag får vara hemma med min familj. Imorgon bitti får jag äntligen min efterlängtade kram av dottern o det är den där känslan man har innan något viktigt i livet ska hända :). 

Hej hopp alla, vi hörs snart igen. Kram 

Första bio besöket

I lördags var Lea på sitt allra första bio besök. Det bjöds på Bamse på Bräcke bio o självklart blev premiären där i pappas fotspår :).

Lea var väldigt glad innan bion o åkte förbi hos moster innan för att inhämta lite godis pengar :). En tvååring på bio var att uppleva bion ur ett helt annat perspektiv. Detta med att vara tyst vet tydligen inte riktigt lilla prinsessan vad det är o hade svårt att förstå varför man inte fick med egna ord berätta vad som hände i filmen. Några repliker blev. Oj mööörkt, nu blev de ljust. Tåååååget med ett glatt utrop :). O en hel del skratt o lite dans bjöd go ungen på. Hon klarade dock 1 timmes bio med bravur o var själv jätte nöjd efter filmen.


Föräldrarna tyckte oxå filmen var bra o helt underbart att få se de smås reaktioner på nya saker i livet.

Hej hopp

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort