Nu har Lea träffat nästan alla :)

Så nu är vi hemma igen och trots vi haft det jätte bra och trevligt på våran roadtrip så är det faktiskt skönt att få komma hem igen. Vi har hunnit med att träffa nästan alla, det blev mycket besök av mostrar, fastrar, mor och farföräldrar, kusiner i massor, pappas kusiner med barn, kompisar med barn mfl. Tyvärr hann vi inte med att träffa kusin Elinore och inte Katrine med familj då lilla killen var sjuk med feber. Lea har fått en hel del fina presenter igen, 2 riktiga favoriter än så länge är för henne alltså en snuttefilt och en snuttenalle - nu med dessa har hon kunnat somna själv utan att bli vyssad och detta är vi alla glada för, dock så vyssar både mamma och pappa fortfarande vissa sovstunder bara för att det är så mysigt :) - som sagt bäst att njuta medan man kan och får..... Lea sov mestadels av våran resa då det blev väldigt mycket intryck för våran lilla tös, sista nätterna sov hon 8 timmar i sträck då vi var tvungen att väcka henne för att hon skulle äta...inte lätt att vara liten och ha föräldrar som far och flänger med henne. Duktig var hon i bilen och både resan upp och ned gick utan problem......

Julen firade vi hemma på egen hand då en av värdparet varit sjuk och hade haft feber endast någon dag innnan julafton, julafton firades alltså i lugna vrån hemma. Vi klädde julgranen, griljerade skinkan och pappan åkte ut och handlade fina julklappar att lägga under granen då vi redan öppnat julklapparna vi fick i norr på våran uppesittarkväll dan innan julafton. Nu planeras det för nyår med goda vänner, mys med Lea får mamma sköta då pappan är åter i arbete denna vecka och sen blir det nedräkning tills farmor kommer ned den 9 jan för mera mys.

Några av kusinerna :)








Morbror King var oxå med :)



Hemmagjord pasta då tomten kom med en pasta maskin till fam Norberg :)



Mys i Annis famn med nya snuttenallen :)



Äntligen hemma igen i sitt babygym som är riktigt roligt och underhållande enligt lilla Lea



Vi återkommer en annan dag, kram till alla och vi tackar alla för trevligt sällskap och all gästvänlighet som vi mötte hemma i norr.......



Liten uppdatering

Hallå där......
I helgen var vi till Göteborg och bodde på hotell, otroligt mysigt o trevligt. Med oss var Lisa och Johan, Johan har sedan vi flyttat ned till Jönköping varit som en lillebror ochhar därför fått tagit rollen som extra morbror åt våran kära lilla Lea :). Helgen gick åt till att äta, umgås och gå på julbord på Liseberg som har blivit våran familjs jul tradition här nere. Lea var som vanligt väldigt snäll och uppförde sig otroligt hela helgen.
Måndagen ägnades åt packning och tvätt för att kunna förbereda våran roadtrip som påbörjas idag. I går var vi tillBVC där vi träffade farbror doktorn, allt ser bra ut med lillan och hon följer allt som ska följas, vikt nu 4974g o 57 cm lång så hon växer nu :)
Idag ska vi på föräldraträff och träffa alla andra små barn, direkt efter beger vi oss till Stockholm och Lea ska träffa faster och kusin där vi bor till på fredag, planen för resan ser ut enligt nedan:
Onsdag-fredag: Stockholm , fredag-måndag: Bräcke, måndag tar vi en sväng förbi familjen Larsson för middag och senare på kvällen åker vi upp till mormor och morfar, där stannar vi till på torsdag eller fredag med undantag att vi åker in till staden på onsdag för middag och glögg med våra kära vänner. Hoppas att vi hinner träffa er alla :)
Lea är snäll och go under dagarna, har dock senaste veckan haft lite magknip men kämpar på otroligt och gör ändå inte så mycket väsen av sig, mammas duktiga tjej. Tränar i babygymmet gör hon varje dag och tycker om det mer och mer för var dag som går.
Nu ska vi packa det sista, ge lillan lite mat, gå ut med kaktus och sedan beger vi oss, syns snart. Kram till alla.....

Besök från norr

Hallå där alla :)

I helgen som var fick vi besök av moster Carina och kusin Linus, riktigt rologt och trevligt hela helgen med mycket god mat. Mamman firades på födelsedagen, inhandling av julklapp till Lea gjordes från fam Larsson, en massa mys och gott skratt var en del av sakerna som det bjöds på under helgen.



Moster och Lea poserar tillsammans.



Söta kusiner :)



Julklapp från fam Larsson blev ett jätte fint babygym som Lea verkligen älskar, har legat där en del under veckan och inspekterat dom olika söta figurerna som hänger ovanför henne. Här på bilden hjälper Lea och Kaktus moster att sätta ihop julklappen. Lea skickar många kramar som tack.

Lea växer nu så det knakar, har fått lagt undan dom första kläderna och fått inhandlat lite nytt. Har nu storlek 56-62, mamma vill dock inte att lillan ska växa så fort men det verkar inte Lea bry sig om. Har dock ingen aktuell vikt då vi inte varit på MVC denna vecka men vi ska dit nästa vecka så då får vi se hur mycket lillan väger och hur lång hon blivit. Här nere i södra sverige har det oxå blivit vinter, i skrivande stund så vräker det ner snö :)

Nedräkning till hemresa är påbörjad och vi längatr så tills vi år träffa er alla. Ha de gott så hörs vi kanske en gång till innan vi drar till norr......kram kram

Bilder från året.....

En bestämd liten dam :)

Mys i pyjamas

Små fötter


Storebror Kaktus börjar bli gammal, här nyduschad men oklippt - han blev sötare efter föning och klippning.

Storebror testar vagnen innan lilla syster nedkomst - fungerar bra :)

Lea i mammas mage maj 2011

Nu ska vi ta emot moster Carina och kusin Linus så vi återkommer en annan dag med mer uppdateringar.

Kram till alla....

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort