Besök från norr

Hallå där alla :)

I helgen som var fick vi besök av moster Carina och kusin Linus, riktigt rologt och trevligt hela helgen med mycket god mat. Mamman firades på födelsedagen, inhandling av julklapp till Lea gjordes från fam Larsson, en massa mys och gott skratt var en del av sakerna som det bjöds på under helgen.



Moster och Lea poserar tillsammans.



Söta kusiner :)



Julklapp från fam Larsson blev ett jätte fint babygym som Lea verkligen älskar, har legat där en del under veckan och inspekterat dom olika söta figurerna som hänger ovanför henne. Här på bilden hjälper Lea och Kaktus moster att sätta ihop julklappen. Lea skickar många kramar som tack.

Lea växer nu så det knakar, har fått lagt undan dom första kläderna och fått inhandlat lite nytt. Har nu storlek 56-62, mamma vill dock inte att lillan ska växa så fort men det verkar inte Lea bry sig om. Har dock ingen aktuell vikt då vi inte varit på MVC denna vecka men vi ska dit nästa vecka så då får vi se hur mycket lillan väger och hur lång hon blivit. Här nere i södra sverige har det oxå blivit vinter, i skrivande stund så vräker det ner snö :)

Nedräkning till hemresa är påbörjad och vi längatr så tills vi år träffa er alla. Ha de gott så hörs vi kanske en gång till innan vi drar till norr......kram kram

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort