10 år har gått

Igår hade jag o älsklingen bröllopsdag. 10 år sedan vi gifte oss, oj vart tog tiden vägen :).
En hel del har hänt under dessa år men kärleken har bestått :). Vi har flyttat några ggr, ibland korta sträckor o ibland lite längre si så där 80 mil enkel väg. Nu är vi åter hemma i Jämtland igen o trivs jätte bra trots att vi saknar alla underbara vänner i södern. Biltokiga som vi är räknade vi ut att vi hunnit med 11 st under denna tid, dock sålt 9 igen hihi. En hel del resor runt om i Sverige o utanför.

Vi har sparat på en hel del vänner o fått en massa nya. Helt fantastiskt vad många underbara människor det finns omkring oss. Vi har blivit med hund o med en helt fantastisk dotter :). Nu står vi i startgroparna med att bygga hus. Ja tiden gör att önskemålen ändras o något vi lärt oss under dessa år är att ingenting är omöjligt o att man aldrig ska säga aldrig :).

Dagen har firats i dagarna tre :). Dottern fick lämnas till farföräldrarna o bli bortskämd medan vi åkte till Sundsvall o bott på hotell. Goda middagar, spa, sovmorgon, sova hela natten, lite shopping,frukost o lunch i lugn o ro, bara sitta o prata o umgås, gå på bio, o en hel del annat har hunnits med. Best man dock upp på en gata så lite prat, tärnan fick påminna om vår låt i kyrkan hihi.
Ja det är mysigt att hinna med varandra ibland oxå men nu längtar vi efter våra små så idag åker vi hemåt för pussar o kramar. Lea har det inhandlats en docka med dockvagn till så hon blir nog jätteglad :)

Tack för alla som gjorde vår dag för tio år sedan, alla som funnits omkring oss under dessa år o alla som idag finns kvar eller återkommit. Vi är så glada att vi har så fina vänner, nära o kära omkring oss.

Stor kram från Herr o Fru Norberg


Snart semester igen :)

En jobb dag till sen tar vi några dagar ledigt hela familjen. Torsdag tar föräldrarna lite egen tid o beger sig till Sundsvall för att fira vår tio åriga bröllopsdag. Lea får stanna hos underbara farföräldrarna o bli riktigt bortskämd :). Lördag ner till Bräcke igen för att hämta upp lilla hjärtat för att på söndag rulla till Stockholm o umgås med underbara familjen Lundh/Larsson. Ledigheten kommer avslutas med jobbmöte för mamman o sen hem igen för att fortsätta jobba. Så nu börjar vi packa för en mysig vecka :).

Lea växer så det knakar o hon lär sig så mycket hela tiden. Är fortfarande en bestämd tjej som vet vad hon vill, oftast är det glass, titta på Lotta o busa en hel del.

Nu längtar vi även till Jönköping då två av våra vän par fått tillök i familjen. Snälla gulliga familjen Hodzic fick en söt liten kille som ska heta Edvin o vi längtar så tills vi får se underverket. Leas vän Lea har fått en liten lilla syster som vi även är väldigt sugen att få träffa o mysa lite med :).

Hej hopp så hörs vi snart igen....


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort