Leverans idag

Hämtat hem leverans från MIO idag o skulle bara sätta på benen, kändes som en enkel uppgift efter att skruvat ihop ett helt IKEA kök själv men inte då. Får inte in skruvarna som dom ska då det verkar vara något fel, så surt :(. Jaja nya tag imorgon.



Putsad vägg.

Nu har bästa svärfar varit här och putsat väggen, det blev så bra. Tanken är att framför ska sedan kaminen stå och ett vedställ på sidan :). Så skönt för varje pusselbit som blir klar o det känns mer o mer som vårt hem.


O visst har vi städat o fint :). Ja ja detta är verkligheten hemma hos Norbergs just nu :).

Hej hopp :)

Fullt ös på forstmästarvägen.

Ja här hemma fixas det o donas. Köket revs i onsdags o såldes. Torsdag gick flyttlass med underbara svåger som hjälpte mannen med allt :). Vi tackar. Leverans av kök o montering påbörjades, monterar fortfarande. Hade tydligen beställt många lådor o blev ett riktigt pussel att få ihop allt hihi.
Kära syster Carina o Liam har varit hör o tagit hand om Lea, fixat mat, handlat o packat upp - oslagbart snällt av dom :).

Köket mitt i kaoset, ser bättre ut nu än på denna bild men fortfarande mycket kvar så fler bilder kommer :)

Hej hopp


Huset är vårt :)

Äntligen får vi gå in i huset o göra som vi vill då huset nu ägs av oss. Riktig bra känsla som sprider sig i kroppen :)

Som nya husägare började vi genast med att sätta vår prägel på det o köket såldes o plockades ned. På torsdag kommer första leveransen av nya köket o då blir det till att montera o fixa. Planen är även att första flyttlasset ska gå på torsdag o att vi ska sova första natten där men vi får se hur allt löper på :)
Om någon är sugen på tjuvkik är ni välkomna förbi, mat mottages då köket inte kommer installeras direkt hihihi tyr mikro finns :)

Hej hopp





Tapeter på g

Idag började dom äntligen att tapetsera och det är så roligt att snart få se resultatet. Vårat sovrum blev klart idag o dom påbörjade Leas rum när vi var där :). Leas rum kommer bli så bra o hon är själv väldigt glad för sitt rum. Var lite svårt att se färgen i vårat sovrum men tror det blir bra.

Lite bilder kommer, dock inte då bra kvalitet men men...



Hej hopp

Planera o förbered

Ja nu är det verkligen nedräkning o om mindre än en vecka så ska huset förhoppningsvis vara vårt :). Nu i slutfasen är det full planering o kontroll att allt är gjort som det ska.

Listan till Älvsbyhus för att åtgärda fel är på g o blir några punkter som måste återställas. Deras serviceman ska komma på måndag o då ska listanvara där för att han redan då ska kunna fixa vissa saker :). På tisdag kör vi slutbesiktning o slutsamråd på huset.

Planering för dom delar vi ska göra är även på g, Andre har fixat en snygg excel fil så nu är vi redo :) 
Hjälp från vänner o familj bokas för stöd vid flytten o stöd för att Lea ska ha någon att leka med :). Vi tackar redan för alla fantastiska människor omkring oss som stöttar o hjälper :).

Idag ska mamman i huset till Ängelholm men kommer hem ikväll. Sen är det bara sista packningen kvar o att städa ur huset. Ja just ja lite annat smått o gott finns det oxå att göra men det tar vi en annan dag.

Kram till er :)


Egen tid med mannen o vänner :)

Idag tog syster hand om Lea medan mamma o pappa åkte ner på stan o mötte upp lite vänner för brunch. Riktigt gott o trevligt, skönt att få sitta still en stund. Så stort tack till syster som tog hand om dottern o testade på att ha en tvååring o en 3 månaders på egen hand. Enligt både syster o lea hade allt gått bra.
Lea fick tyvärr ont i örat på em och har haft en liten gråt o skrik period på si så där 2 timmar :(. Nu har äntligen alvedonen, glassen o nässprayen gett verkan och hon ligger nu sött i sin säng för att sova. Hoppas natten blir bra o att öronvärken försvinner fort. Så jobbigt när dom små har ont :(

Nu blir det mys i soffan framför en film o invänta mannen då han är på jobb.

Trevlig kväll till er alla.

Städning av badrum :)

Idag har jag o dottern städat lite i huset. Både badrummet o Lill toan fick sig en omgång. Lite gjordes även i tvättstugan. Lea var så duktig o plockade upp efter elektrikern. 
Verkligen nöjd med stora badrummet o det känns så fräscht o fint :). På Lill toan o i tvättstugan är det lite fuskjobb så detta ska tas upp vid besiktningen. Måste nog göras om o göras rätt ;)

Här kommer lite bilder :), dock svårt att ta bra bilder men en liten tjuvkik i alla fall.
Trevlig helg till alla.... Kram




Ljus i vårt hus

Imorse fick vi en glad nyhet. På väg från förskolan upptäcker jag att utebelysningen nu är på plats. Vi har bytt ut lamporna ute då det sedan ska smälta ihop med belysningen på tillbyggnaden. Lämnade utebelysningen i måndags o elektrikern måste ha varit där igår. Blir riktigt bra :). Nu väntar vi bara på målarna för att se hur valet av tapeter blir :).






Packning pågår.

Packningen är påbörjad och vi har nu är nedräkningen igång. Om två veckor idag hoppas vi att besiktningen går som den ska och vi får tillträde till vårt nya hem.

Köket från IKEA är beställt och leverans den 21:e. Då har vi två dagar att röja ut det kök som sitter där idag och påbörja två träväggar som ska upp.
Så är det nära o kära som har lite att göra i slutet av november så är det bara att titta förbi. Hos Norbergs får man fr.o.m. 19:e gärna hjälpa till med flytthjälp, komma med mat, montera kök, leka med Lea eller ja bara komma och säga hej :).

Så här ser det ut hemma just nu :)









Glada nyheter :)

Inbokat besök i januari från bästa Lisa o Johan blev klirrat igår kväll, så glada för det blev vi. Riktigt fina vänner som är så saknade i vårt vardagliga liv, Lea har ju till och med döpt sin leksaks hund till Lisa :). Två så fina människor är vi så glada att fått lära känna :).

Nu längtar vi redan till januari :).



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort