Höstkänsla

Idag på morgonen var de verkligen känsla av höst ute så lillan fick testa kläderna som moster köpte under helgens besök. I helgen har vi umgåtts o myst med moster Carina, kusin Linus o morbror Börje sen bar de av mot Lidköping för barnvakt till lilla söta Lea då hennes föräldrar gifte sig :)

Idag har vi varit på öppna förskolan o busat med dom andra barnen :)

Ha de gott

 

Riktigt härlig fikapaus med såpbubblor... Med Lea & Lea

 
 
Brudparet fick fotograferas vid vattnet...

 


Kramperna fortsätter :(

Ja som texten lyder så har Lea haft flera kramper dock är föräldrarna mycket lugnare i det hela nu men stackars lillan blir så rädd efter varje anfall. Har även uppdagats att anfallen även kommer när hon blir rädd. Har haft 3 anfall under helgen :( Dock är inte själva anfallen långa utan mest jobbigt före och efter. Ska ta upp de med BVC på tisdag och se om dom har några bra tips. Ha de gott alla så syns och hörs vi, kram.


Grrrrrr här kommer jag

 
 
 
 
 
 
Underbaraste Lea och Lea :)
 
Kram

Namngivelse

Under tiden vi var i Östersund så hade vi en liten men mysig ceremoni för våran lilla ögonsten. Tillsammans med nära och kära firade vi att Lea kommit till jorden och att hon fått sina namn.
 
Låt mig presentera återigen:
 
Lea Anna Iris Norberg.
 
 
Moster Carinas vänner startade ceremonin med låten fem fingrar, André berättade om varför vi valt namnen och innebörden för namnen. Jag läste upp en text för gudföräldrarna Carina och Börje och övergav en liten present  som en påminnelse om den underbara uppgift dom tagit sig an för att finnas i Leas liv som ett stöd och stöttepelare när hon tycker att sina föräldrar absolut inte förstår henne hihi. Carina läste en dikt till Lea och sedan avslutades ceremonin med låten Välkommen hem. Tack underbara för att ni alla gjorde så att denna dag blev ett otroligt fint minne att spara och återigen tack för alla underbart fina presenter som Lea fick på sin dag.
 
 
Moster Catrine och kusinerna Texas och Ellis. (och systrarna Selin har exakt samma mimspel hihi, underbart att se att man kan vara så lika)
 
 
Kusin Linus.
 
Moster Carina gjorde dom underbart fina cupcakesen (vet inte hur det stavas men hoppas på detta).
Ttack underbara för ett fantastiskt jobb.
 
 
 
Om någon missat så var temat vitt och rosa, tyvärr fick vi inte till så många bilder så om någon av gästerna fotade och fått några fina kort på Lea får ni gärna höra av er eller skicka över kopior.
 
Tack alla.
 
 

Semester

Ja för några veckor sedan tog vi vårt pick och pack och skulle dra ut på husbilssemster, resan började i Skövde med första stoppet hos Josse och David för lite middag och mys. På morgonen dagen efter åkte vi vidare till Rättvik för camping med fam Svedén/Johansson.
 
 
I Rättvik mös vi på i ca 3 dygn och bara njöt av varandra och gott sällskap, vi tackar fam Svedèn/Johansson för en mysig helg. På måndagen åkte vi ned till Ludvika där vi sålde husbilen, packade om och tog en envägshyra med bil upp till Pilgrimstad. I Pilgrimstad mötes vi upp av underbara moster Carina och Linus samt momma, moffa och busen King. Blev kvar i Östersunds trakten i ca 2 veckor men tyvärr han vi inte med och hälsa på alla som vi tänt, tyckte vi hade så mycket tid men hux flux så var vi på väg hem igen och alla hans tyvärr inte riktigt med :( vi hade det dock helt underbart uppe i vårat Jämtland och hann mysa en hel del med familj och vänner och vi tackar alla för den underbara gästfriheten som ni alla bjöd på.
 
 
Fler bilder kommer senare när jag orkat lagt över dom från min och Andrès telefoner :)
 
Hej Svejs.

Affektkramper

Ja lilla hjärtat har vid två tillfällen senaste veckan skrämt livet ur sina föräldrar och igår slutade det med ett besök hos läkaren o ambulansfärd. Lea har vid två tillfällen nu slutat andats och blivit livlös. Första gången blev hon blå om läpparna och alldeles stel men igår blev hon istället helt livlös, blek och ögonen bara flackade. Att några få sekunder i sitt liv kan kännas som evigheter innan lilla vaknade till liv igen är helt otroligt att förstå. Åkte in för att få bekräftat att det är så kallade affektkramper som vi misstänkte och enligt läkaren tror man att det är detta då hon vid båda tillfällena varit riktigt arg alldeles innan.
Affektkramper är ingen sjukdom och beror på ett outvecklat nervsystem i hjärnan som gör att barn vid aggressivitet eller rädsla slutar upp att andas. Är inget farligt men otroligt jobbigt att se sitt barn när det inte andas. Enligt läkaren kan barnet inte få bestående men av dessa kramper då barnet vaknar till av sig själv när syresättningen helt stängs av och kroppen kommer då igång igen som vanligt. Dessa kramper kan vara från något enstaka under en viss period till flera styckenunder några år men brukar växa bort tills barnet är 4-5 år, väldigt lugnt att veta. Ja nu är det bara att försöka ta läkarens ordination på att leva som vanligt, låta lilla hjärtat få sina utbrott trots risk för kramper - men men livet måste fortsätta och lillan måste fostras men ni får väl se lite mellan fingrarna om jag ibland låter henne få sm hon vill men ska definitivt försöka lägga detta på hyllan och hoppas att gårdagens anfall var det sista.

Kram till er alla, info och bilder över semestern kommer nog senare. Hej hej......

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort