Namngivelse

Under tiden vi var i Östersund så hade vi en liten men mysig ceremoni för våran lilla ögonsten. Tillsammans med nära och kära firade vi att Lea kommit till jorden och att hon fått sina namn.
 
Låt mig presentera återigen:
 
Lea Anna Iris Norberg.
 
 
Moster Carinas vänner startade ceremonin med låten fem fingrar, André berättade om varför vi valt namnen och innebörden för namnen. Jag läste upp en text för gudföräldrarna Carina och Börje och övergav en liten present  som en påminnelse om den underbara uppgift dom tagit sig an för att finnas i Leas liv som ett stöd och stöttepelare när hon tycker att sina föräldrar absolut inte förstår henne hihi. Carina läste en dikt till Lea och sedan avslutades ceremonin med låten Välkommen hem. Tack underbara för att ni alla gjorde så att denna dag blev ett otroligt fint minne att spara och återigen tack för alla underbart fina presenter som Lea fick på sin dag.
 
 
Moster Catrine och kusinerna Texas och Ellis. (och systrarna Selin har exakt samma mimspel hihi, underbart att se att man kan vara så lika)
 
 
Kusin Linus.
 
Moster Carina gjorde dom underbart fina cupcakesen (vet inte hur det stavas men hoppas på detta).
Ttack underbara för ett fantastiskt jobb.
 
 
 
Om någon missat så var temat vitt och rosa, tyvärr fick vi inte till så många bilder så om någon av gästerna fotade och fått några fina kort på Lea får ni gärna höra av er eller skicka över kopior.
 
Tack alla.
 
 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort