På't igen ;(

Idag har vi åter varit med Kaktus till veterinären och som vanligt blir det dyrt :(.
Var på kontroll förra veckan med 1000:- fattigare och en återbesökstid för åtgärd. Idag blev åtgärden 18 tänder uttagna :( stakars lilla mattes kille. Betalat ut honom för ca 5000:- idag och då det är tänderna går det inte på någon försäkring.

Killen ligger nu utslagen på golvet, blöder i munnen och är allmänt dämpad. Gör så ont i mattes hjärta. Men hoppas att om några dagar så vänder det och han blir pigg och glad igen. Kan ju varit detta han varit sur kring senaste tiden. Nu håller vi tummarna att det inte blir infekterat och att vi slipper veterinärer på ett bra tag framåt :)

Hej hopp.....


Vill ha huset nuuuuu

Ja nu börjar vi längta efter huset ordentligt vill bara få flytta in och få möjligheten att sätta vår prägel på vårat nya hem. Börjar bli sjukt sugen att få boa in mig ordentligt, inte van att vara tvungen att vänta så här länge hihi. Hittar så mycket snyggt som skulle passa bra hemma hos oss :) lite inspiration kommer hör nere :). Och bara så ni kommer ihåg så är alla underbara vänner och familj alltid välkommen hem till oss när vi sen kommer att ha plats till flera :)


Älskade barn.


Sjukstuga

Senaste dagarna har det varit sjukstuga här hemma. Jag har haft sjukt ont i ryggen och längtat då för att kunna börja träna igen. Idag fick det vara nog så det blev en Powerwalk med barnvagnen, inte långt men välbehövligt och det kändes så skönt att kunna röra på sig någelunda :). Lill tjejen är tyvärr sjuk och har fått varit hemma från förskolan i några dagar. Vill bara bli buren och sitta i famnen. Så denna vecka får föräldrarna känna på hur det är att pyssla ihop livet med ett sjukt barn mellan inplanterade möten, resa till Bollnäs o Stockholm samt springtävling så får se vart detta slutar hihi. Men positiva besked kom ju idag med beviljat bygglov så vi kan bara säga jippi.

Hej hopp så hörs vi snart igen :)


Bygglov

Äntligen har bygglovsansökan blivit godkänd och det börjar nu kännas att vårt projekt börjar bli verklighet. Efter lite kompletteringar så gick handläggningen ändå riktigt snabbt :). Nu inväntar vi tid för teknisk samråd för att sedan kunna planera vidare :). Känns så bra.


Trädgård

Ja som dom flesta vet ska vi bygga hus till hösten o vid denna tidpunkt nästa år kommer vi möta våren i vårt alldeles egna hus :). Många tankar kring tomten och hur vi ska tänka kring trädgården. Fundersam om att kolla upp om det finns någon trädgårdsarkitekt som kanske kan hjälpa till, dock måste kollas vad det kostar oxå :). Sjukt svårt är det i allafall och veta hur man vill ha det när man inte alls är duktig kring detta :( ja ja finns ju en massa bloggar och dylikt så bara fortsätta läsa och fundera.

Hej hopp


Tomt ägare :)

Som rubriken lyder kan vi nu säga att vi blivit med tomt :). Känns sjukt skönt att börja få papper på vår planerade framtid. Nu inväntar vi bygglovsbeskedet, varit för handläggning nu i 7 veckor så vi hoppas få besked inom en månad :). Små steg till ett stort projekt.

Trevlig Fredag till er :)


Vardagslyx med Glossybox

Sista dagarna har jag varit sjukt trött och helt slut i kroppen så ikväll fick de bli lite ompyssling och testning av lite produkter jag fått via Glossybox. Dom som inte vet vad det är så går det att prenumera på små boxar som kommer hem med massa godsaker till hår och hud. Fick ett 6 månaders abonnemang av mannen när jag fyllde år och det känns så lyxigt att få hem ett sött litet paket varje månad, alltså ett bra tips om man vill ge bort en annorlunda present (finns även för män). Så nu kryper jag ned med fräsch förhoppningsvis snygg bränna och nylackade naglar :) ta hand om er.

Kram


Träning med barnvagn

Ja vi som pratat ned dom som köpt fler vagnar innan vi fick barn, tji fick vi :). Kunde inte innan förstå varför man skulle kunna behöva flera barnvagnar men är nu helt såld på alla våra tre vagnar som verkligen används regelbundet. Vi började köpa en Urban jungle Mountain med ligg o sittdel, sjukt nöjd med denna vagn som verkligen använts flitigt sedan lillan kom till :). I somras planerades utlandsresor och vi var då tvungen att ha en resevagn som var lätt o smidig så sagt som gjort inhandlades vår andra vagn, en chicco liteway. Även denna vagn har fyllt sitt syfte som fått följa med både till Spanien, Thailand, resor inom Sverige med tåg samt fungerat som handlingsvagn :). Senaste inköpet har blivit en Chariot Cheetah 2 som ska användas som cykelvagn, träningsvagn och daglig vagn. Idag varit ute o testat den för träning o är sjukt nöjd. Väldigt lätt, stora o bra hjul som rullar lätt o både Lea o Kaktus ryms perfekt :). Så nu har även vi kvalat in oss som dom med många vagnar hihi

Hej hopp vi hörs igen :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort