Lekpark och Shopping

Senaste två dagarna har vädret varit härligt, lite kallare på morgonen men skönt och soligt på dagarna, så det har blivit lite fler besök i lekparkerna. I torsdags var vi med Kent och Wilma i friaredalen, men vi hade nog missbedömt tiden lite och tjejerna höll på somna i gungan så det fick bli en promenad istället.
 


Idag har jag och lea varit på A6 för att jaga diverse saker men viktigast var att få tag på ett par rejäla vinterskor.. Hoppas Mariell godkänner dessa min bedömning är att de är vattentäta och varma.....
 
 
Vi var väldigt tidig vid A6 så vi fick fördriva 15 minuter innan vi fick komma in....
 
Sen fick det bli lite mellanmål på Coop och därefter en timmas sovstund i vagnen medans farsgubben letade tröjor och en inflyttningspresent.... 
 
Därefter en promenad hem och förbi kålgårdsleken....
 
 

Pappadagar!!

Tjohoo då har man börjat föräldradagarna, riktigt mysigt är det förstås att få umgås lite mera med Lea.
 
Upplägget är att jag är hemma Ons-fre fram till Jul sedan får vi se hur vi löser det i Januari.
 
Förra veckan hjälpte började med att jag blev fruktansvärt hes och fick ont i halsen så den blev en innevecka men  lilltösen hjälpte till med att städa, bonagolv, samt fixa till klädkammaren.. Det blev riktigt bra, eller vad tycks?
 
 
Denna vecka är jag friskare så nu blir lite annat, idag har vi varit på lekplatsen och även matat fåglarna, jisses vad det var många idag men Lea var orädd och hon verkad tycka det var skoj. Det börjar bli lite kallare ute men fortfarande är det skönt. Tror nog vi behver ett galonställ eller overall till henne om man ska kunna vara ute lite mera här under hösten när November kylan och kanske till och med snön kommer.
 
Mariell hade -2 grader på väg mot jobbet i Ulricehamn i morse, så någon kväll i veckan går åt att lägga på vinterdäck på bilen.
 
 
Så glad kan man vara när man är i lekplatsen, sedan var det dags att gå runt och utforska lite...
 
Därefter utforska lite till....
 
Och slutligen köra därifrån...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort