Tut Tut här kommer vi :)

 
 
Hej alla, nu är vi packade och ska bara stöka in allt i bilen äta lunch med moster Catrine, Fredrik och kusinerna Ellis och Texas innan vi beger oss till Skövde för första stoppet. Imorgon drar vi vidare norröver och försöker sätta kurs ut mot Gävle hållet, vi får alltså se vart vi hamnar. Ev ska vi träffa fam Johansson/Svedén på vägen men det märks beroende på vilken väg vi tar. Planerar att senast vara uppe i jämtland under torsdag fm för att kunna hjälpa svärmor med städ inför namngivelsen. För dom som inte vet kommer vi ha en namngivelse för underbara Lea den 22 Juli - blir endast för närmsta familjen då vi känner att det annars blir väldigt stort. Bara med famlijen så blir vi ca 23 st och då är tyvärr inte alla med så ni kan förstå hur många vi annars skulle vara hihi. Har inga planer alls hur länge vi blir ute eller vad vi ska göra utan vi låter helt väder och humör bestämma vad vi gör och vart vi befinner oss, känns så skönt att inte ha så mycket planerat utan endast ta dagen som den kommer. Vi vet iallafall att vi vill hinna träffa alla underbara vänner innan vi åker hemåt igen så se upp för här kommer familjen Norberg.
 
Lea fortsätter att utforska världen och klättrar mot allt, har själv kommit på att hon nu kan ta sig upp på saker, nå fönsterbrädor och hitta på en massa bus som driver mamma ibland till vettet, hon vet redan vilka knappar hon ska trycka på men men mamman tränar hårt med sitt tålamod hihi. Igår var hon så söt och kröp upp helt själv i sin babysitter och satt och gungade, har inte använt den sedan hon var ca 4 mån men nu dög den igen en liten stund. Tränar på nattrutiner där Lea lagt sig själv i sängen för att somna och detta har fungerat otroligt bra i en vecka nu men men semester betyder andra rutiner så vi får väl se hur det går i husbilen där vi tyvärr inte kan ha en spjälsäng :( men men rutiner är väl för att rucka på lite eller????
 
Vi längtar verkligen till er alla hemma i norrland och det ska bli så roligt att se er alla, så vi syns nästa vecka :)
 
 
KRAM.......
 

Regnig sommardag.

Idag är de regn här i jönköping och det blir en slappar dag för familjen Norberg. Vill verkligen ha riktig sommar nu, har haft ca 2 dagar i veckan som varit där vi kunnat vara ute hela dagarna och njutit av det varma vädret. Lea tycker om att vara utomhus och krypa runt på gräsmattan. Full fart som vanligt är det med lill tjejen, denna vecka har hon kommit på detta med vinkning lite mer och att man gör det när någon ska gå dock fortfarande lite osäkert och hon gör det när hon själv vill. Har hittat igen sin tunga och är så söt när hon försöker slicka sig runt munnen. Fortfarade snorig och hostig men pigg och kry ändå.
 
Lea har fått umgås ordentlig med Johan och Lisa då föräldrarna fick lite egen tid för att fira 9 års bröllopsdag, helt otroligt vad tiden går. Lea var snäll med Johan och Lisa men lite bussig som hon brukar, ville dock inte sova som barnvakterna tyckte och som duktig värdinna bjöd hon på ordentligt med bus och mys. Nu ska vi alla krypa upp i soffan och mysa vidare, ha de gott alla så hörs vi snart igen.
 

Dagarna rullar på.....

Hallå där, ja som sagt så rullar tiden på och de känns som man knappt hinner upp på morgonen så är det dags att sova igen. Dagarna ägnas fortfarande åt träning, mys, lek, mattränning, byten av en massa blöjor m.m..... Helgensom var ägnades åt att umgås med underbara vänner.Fredagen blev de middag hemma här med Lisa och Johan, egentligen skulle vi iväg och fiska med husbilen men då Lea var dålig några dagar förra veckan och sov helt kasst 2-3 nätter kändes som att de var skönast att vara hemma. Lördagen åkte vi till Jenni och Claes då de var 25, 30pock inflyttningsfets, riktigt trevligt med god mat.
 
Lea har lärt sig att klappa händerna, vinka ( dock net alltid på kommando men lyckas pricka in ganska bra när de ska göras) hihi. Klättrar överallt och har ett riktigt humör. Blir tokförbannad när hon inte får som hon vill. Fortsätter att säga mamama och pappas och prickar in detta riktig bra.
 
Ja nu skriker Lea så dagsatt återgå till vardagen.....kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort