Advent stök :)

 

Idag har lilla tjejen hjälpt mamma att städa fram inför advent och jul. Nu är det endast julgranen som ska plockas fram sen kan tomten få komma :). Vi plockade fram det mesta som hör julen till då vi framöver känner att tiden nog inte riktigt kommer att räcka till då almanackan börjar bli fullbokad så bäst att städa iordning nu så kan vi njuta mer på vår lediga tid sen.

Idag är det precis en vecka tills underbara moster Carina och kusin Linus kommer på besök och vi längtar så - nedräkningen är nu påbörjad - så vid denna tid nästa fredag så får Lea äntligen mysa med moster och kusin :)

Kram till er alla.


Vi växer :)

Ja i alla fall Lea :) var igår på BVC för vägning och mätning, vikt 4190 g och längd 54 cm. Så nu fortsätter vi med ersättning då lilla hjärtat är mycket mer nöjd när hon får vara mätt.
I helgen var det lugn och ro och endast mys - så mycket skönare när vi alla i familjen är hemma :) lite tråkigt hemma på vardagarna då mamma inte har så många vuxna att prata med men njuter av mycket mys med Lill tjejen som gärna och ofta myser med mamman :)


Nu planeras tiden framåt och märker ganska snabbt att det börjar bli en del i almanackan, inbokade julbord,resa till Göteborg, fortsatt kontroller på BVC ett tag till, resa till s- Holm, Bräcke, pilis, mo, Östersund,Borås :) besök av syster och gudson m.m. Känns som att december kan gå ganska snabbt.
Kramar från oss :)

STORT TACK

 

Ett STORT tack skickas till underbara svärföräldrarna, föräldrarna och farföräldrarna för all hjälp dom första 2 veckorna i lilla Leas liv, underbart skönt med det stöd ni gav och all den hjälp med allt det praktiska som ska göras och alla mysiga stunder med gos och kramar.

 

Många kramar till farmor och farfar från Lea och Kaktus (mamma och pappa hälsar oxå)


Fin besök



I torsdags fick Lea fin besök från norrland :) underbara morfar kom förbi en sväng för att titta till nyförskottet i familjen och det senaste barnbarnet. Lea var riktigt nöjd och glad för besöket.



Var även på BVC igen i torsdags för vägning och ersättningen hade gett resultat, lillan hade gått upp ca 100 g från måndag till torsdag :) så nu fortsätter vi med ersättning blandat med amning ett tag framåt. Lea väger nu 3950 g och är 52,5 cm lång. Har senaste dagarna börjat härma lite med miner, tom barnsköterskan såg det så det var inte endast gaser hihihi.

Beslut om att åka hem till jämtland har tagits i familj Norberg så den 16/12 kommer vi upp till Bräcke och är där fram till måndagen den 19 då vi beger oss ned till pilis för besök där några dagar....dom som vill träffa oss är välkomna att hitta igen oss då vi inte kommer att åka runt till alla för besök. I bräcke blir det visit hos farmor och farfar och i pilis mormor och morfar men ni andra är hjärtligt välkomna att titta förbi :) vi kommer dock åka hem innan jul för att fira den hos underbara vänner i Borås.

Tack och hej :)

En bild till :)


BVC - besök



Idag var vi till BVC, lilla tjejen vill inte riktigt lägga på sig som hon ska - gått upp ca 50 gram på 2 veckor så idag fick vi rådet att ge mjölkersättning efter ammningen så idag har pappa gett mat för första gången och vällingen försvann i ett svep - ska åter på BVC på torsdag för vägning så dom närmaste dagarna blir det till att amma och ge ersättning för fulla muggar :). Så här lugn är hon inte nu utan har senaste veckan blivit mer vaken och följer nu med mer med blicken - har dock ett litet dåligt kvällshumör och är lite gnällig :)



Försökte ladda upp flera bilder samtidigt men det gick tyvärr inte så ni får nöja er med detta tillsvidare för nu ska mamma ta hand om Lea då pappa ska iväg och träna.

Kram på er alla :)

Farsdag



Morgonmys med pappa på farsdag, pappan fick även nybakat bröd och fina presenter som Lea helt själv valt ut - en fin tröja och en rakapparat :) har lärt sig allt av mamma vad det gäller shopping.


Hallå där :)

Hej, vi har den senaste tiden ägnat all tid till våran lilla underbara prinsessa och därav inte haft tid med bloggen. Vi ska dock försöka ändra på detta men får väl se hur det går. Frugan i huset ska först lära sig hur man lägger in bilder här så ni alla kan få se :).
Dessa veckor som varit har som sagt lagts till lilla Lea, dagarna går mest åt att äta, sova, byta blöja och mysa. Idag var första dagen som mamma och liten varit ute på äventyr helt själv. Vi hinner dock inte med så mycket mer då Lea insett hur underbart det är att ligga på mammas bröst eller att bli buren :)vill inte ligga ensam i vagnen eller i sängen ännu.
Dom vi inte ännu hunnit ringa och tackat för alla fina presenter så gör vi det här nu så gör vi snart vårt bästa o försöker ringa för närmare tack. Lea har nu en helt ny garderob som hon kananvända om några veckor - tack så jätte mycket, roligt att ingen ännu köpt samma sak :)
Vi hörs snart igen :) många kramar till alla.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort