Fin besök



I torsdags fick Lea fin besök från norrland :) underbara morfar kom förbi en sväng för att titta till nyförskottet i familjen och det senaste barnbarnet. Lea var riktigt nöjd och glad för besöket.



Var även på BVC igen i torsdags för vägning och ersättningen hade gett resultat, lillan hade gått upp ca 100 g från måndag till torsdag :) så nu fortsätter vi med ersättning blandat med amning ett tag framåt. Lea väger nu 3950 g och är 52,5 cm lång. Har senaste dagarna börjat härma lite med miner, tom barnsköterskan såg det så det var inte endast gaser hihihi.

Beslut om att åka hem till jämtland har tagits i familj Norberg så den 16/12 kommer vi upp till Bräcke och är där fram till måndagen den 19 då vi beger oss ned till pilis för besök där några dagar....dom som vill träffa oss är välkomna att hitta igen oss då vi inte kommer att åka runt till alla för besök. I bräcke blir det visit hos farmor och farfar och i pilis mormor och morfar men ni andra är hjärtligt välkomna att titta förbi :) vi kommer dock åka hem innan jul för att fira den hos underbara vänner i Borås.

Tack och hej :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort