En del som händer

I helgen hyrdes en grävmaskin och finplaneringen av tomten har tagit fart. Mannen jobbade på bra och har fixat en ber grund för framtida planer i vår trädgård. Nu blir det till att beställa matjord och gräs så vi slipper vår stora sandlåda med gyttja ;). Ont och helt slut i kroppen är vi båda efter en hel del krattning men det skall väl kännas :).

Huset är färdigmålat och det blev så bra, nu vill vi bara få till lite gräs, grus och altan så vi kan hinna njuta lite i sommar.

Semestern är inplanerad och det känns riktigt bra, vi hinner med Jönköping och vara hemma och fixa en del :).

Hej hopp




Kommentarer
Sandra

Undrar om vi åkte förbi ert hus idag? Är det vitt med mörk (svart?) dörr? Vad har ni målat med för färg och kulör? Vi har påbörjat målningen men oj vad jobbigt, och nu bara regnar det.

Svar: Det var nog vårat hus då :). Riktigt skönt att målningen är fixad då det finns en hel del annat att göra oxå :). Vi lejde bort målningen. Åkte förbi er förra veckan och såg att du var i målartagen :) vad blir det för färg hos er??? Vår färg är bruten vit för att matcha fönstren. Tror det var antikvit trots allt - hittade numret för färgen på Älvsbyhus blogg så vi körde på det :).
Fam Norberg

2014-05-26 @ 20:08:40
Hemsida/blogg: http://www.perfectbynature.blogg.se
Sandra

Skulle gärna leja bort målningen, åkte till Turkiet istället ;-) Fast ska inte klaga, pappa hjälper till massor! Visst var jag snygg i min vita målaroverall ;-)
Det blir vitt här med, fast brutet mot grått och jag är rädd att fönstren kommer se gula ut. Får måla och se, har bara köpt 10 liter färg än så vi kan ju ändra oss. Vi målar med DemiDekk.

Svar: Skickade mail till dig om färgkoden om ni vill ha den mot fönstren. Kommer kanske förbi och tjuvkikar någon dag :). Lycka till
Fam Norberg

2014-05-26 @ 20:58:20
Hemsida/blogg: http://www.perfectbynature.blogg.se

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort