Liten uppdatering

Hallå där......
I helgen var vi till Göteborg och bodde på hotell, otroligt mysigt o trevligt. Med oss var Lisa och Johan, Johan har sedan vi flyttat ned till Jönköping varit som en lillebror ochhar därför fått tagit rollen som extra morbror åt våran kära lilla Lea :). Helgen gick åt till att äta, umgås och gå på julbord på Liseberg som har blivit våran familjs jul tradition här nere. Lea var som vanligt väldigt snäll och uppförde sig otroligt hela helgen.
Måndagen ägnades åt packning och tvätt för att kunna förbereda våran roadtrip som påbörjas idag. I går var vi tillBVC där vi träffade farbror doktorn, allt ser bra ut med lillan och hon följer allt som ska följas, vikt nu 4974g o 57 cm lång så hon växer nu :)
Idag ska vi på föräldraträff och träffa alla andra små barn, direkt efter beger vi oss till Stockholm och Lea ska träffa faster och kusin där vi bor till på fredag, planen för resan ser ut enligt nedan:
Onsdag-fredag: Stockholm , fredag-måndag: Bräcke, måndag tar vi en sväng förbi familjen Larsson för middag och senare på kvällen åker vi upp till mormor och morfar, där stannar vi till på torsdag eller fredag med undantag att vi åker in till staden på onsdag för middag och glögg med våra kära vänner. Hoppas att vi hinner träffa er alla :)
Lea är snäll och go under dagarna, har dock senaste veckan haft lite magknip men kämpar på otroligt och gör ändå inte så mycket väsen av sig, mammas duktiga tjej. Tränar i babygymmet gör hon varje dag och tycker om det mer och mer för var dag som går.
Nu ska vi packa det sista, ge lillan lite mat, gå ut med kaktus och sedan beger vi oss, syns snart. Kram till alla.....

Kommentarer
Johan

Verkligen kul läsning även om jag ser Lea relativt ofta. =) Vill även poängtera att jag är mycket glad och stolt över att få kalla mig lossas-morbror till fröken Norberg. =)



//Johan

2012-01-15 @ 00:00:14

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort