Pappa har fyllt år och julen är slut.

Igår firade vi älskade pappan, han fick sig ett playstation 3 enligt önskelistan så han är nöjd och glad. Igår fixade mamma och Lea middag, tårta och en blomma tills pappa kom hem från jobbet.



Självklart var det Lea som vispade smeten till tårtan :)



En duktig värdinna tar ju även hand om sina gäster, här nedan mys med Johan, Senad och Lisa.





Lea har senaste tiden haft lite oroliga nätter, sover men är väldigt orolig. Rör sig och vrider på sig. Mer gnällig än vanligt. Vi har försökt att byta välling men vet inte vilken som egentligen är bäst. NAN fungerar bra förutom att hon då har svårigheter att sköta magen ordentligr = ont i magen??? Semper funkar bra förutom att magen då kommer igång lite väl mycket och får då väldigt mycket gaser = ont i magen?. Känns som svårt att veta så just nu varierar vi lite och testar oss fram. Några rutiner har vi fortfarande inte förutom stående mys i sängen varje morgon.....underbart att vakna av ett leende varje morgon, speciellt när nätterna kan varit lite sega :( Mest konstigt är väl att det är mest nattetid som hon är orolig, dagtid upplever vi henne dock gå och glad - dock lite annorlunda sovtider än tidigare men men kan ju inte få allt perfekt på en gång :)

I veckan som var har vi påbörjat att försöka skaffa lite lekkamrater till mamman och Lea som vi kan ara med på dagarna när alla andra arbetar. Emma och Julia var med på promenad och till veckan ska vi träffa Lotten och Lea (Ja hon heter oxå Lea) för en promenad. Tisdag ska vi träffa alla mammor med barn i föräldragruppen för påbörjan av kontinuerligare träffar framåt för att ha någon att umgås med och prata om det dagliga. Det ska bli trevligt.

På dagarna passar Lea på att mysa med något av sina gosdjur, favvo just nu är dock denna......



..........................idag åkte granen ut (ja ned i källaren i alla fall...så nu är julen slut, har dock en julklapp kvar som vi får se blir öppnad.....



Tack o hej......

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort