Tekniskt samråd

Idag har vi haft möte med kommunen o KA. Gått igenom allt med bygget av huset o allt såg bra ut. Saknades en ritning för ventilationen som ska kompletteras men annars såg allt bra ut :). Så nu inväntar vi det skriftliga godkännandet för byggstart. Ja de går framåt så efter sommaren så ska nog markarbetet kunna påbörjas o vi väntar med spänning :)


Kommentarer
Sandra

Kul att hitta en blogg från någon som också ska bygga i Östersund. Spanade runt på din blogg men hittar inte var ni ska bygga? Vad har ni valt för husmodell? Vi bara väntar på huset nu då nästan allt annat är klart. Kändes bra att igår äntligen få datum. Från början hade vi inflytt slutet på december och nu är det nästan två månader tidigare!

Svar: Hej, roligt att följa din blogg med, roligt när vi ligger ungefär samma i tid med huset och allt :). Vi kommer bygga i Skogsmon i Torvalla. Har valt Tyr men kommer att göra en egen tillbyggnad där det blir garage, extra sovrum, extra toalett och en groventré. Ska bli så spännande att få se hur allt blir i verkligheten, än så länge bara sett allt på ritningar :9
Ert hus kommer upp förre vårat så svänger nog förbi och tjuvkikar lite :) Lycka till igen.
Fam Norberg

2013-08-09 @ 21:35:21
Hemsida/blogg: http://www.perfectbynature.blogg.se

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort