Blandat :)

Hallå där, hoppas ni alla haft ett bra lov denna vecka och vad vi hört så har det varit väldigt fint väder även hemma :) här nere har vi haft rena vårvädret med plussgrader och mycke sol och vi har njutit ordentligt.

Lea har fullt upp nu och har väldigt svårt att vara still, vill att det ska hända saker hela tiden och har svårt att endast vara hemma en hel dag då det blir för tråkigt. Hoppgunga och gåstol är nu införskaffat och hon roar sig bäst med gåstolen där hon efter endast 3 dagar lärt sig att ta sig framåt, fastnar dock ibland och har svårt att förstå hur man svänger. Ligger även en hel del på golvet och har nu lärt sig att rulla flera varv för att ta sig framåt eller ja åt sidan i allafall hihihi.......är gladast när vi är ute bland folk och hon får uppmärksamhet, om hon inte får uppmärksamhet höjer hon sin stämma så att alla tittar på henne, lite egenkär kan man kanske kalla de :) Tycker även om att titta på kort på sig själv.

I veckan har vi varit på barnvagnsbio, öppna förskolan, babymassage, lunch och fika med mammorna, promenader, hälsat på Lisa på jobbet, handlat haklappar på IKEA. Ja lite smått och gott :)







Vi har börjat med träning av att äta gröt, dock hamnar väldigt mycket överallt och blir till att bada fler ggr/vecka efter denna införseln men vi kämpar på och Lea tycker att det är gott. Lea har gått in i en mammafas där pappa fungerar bra en liten stund när man är pigg men skriker väldigt mycket om mamma går hemifrån, vi fortsätter träna henne och får se vem av oss som är mest tjurig. Pappas tålamod tränas även hihi.

Nu är det inte länge kvar till påsk och våran resa hem till norrland :) vi längtar.

Ha de gott allihopa så hörs vi en annan dag....kram

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort