God morgon

Hej där :)

Denna vecka har vi haft helt fantastiskt väder här nere, sol varje dag och upp mot 16 grader varmt - en liten försmak på sommaren helt enkelt. Veckan som kommer sägs det att det kan komma upp till 18 grader varmt och vi tar emot värmen med ett stort smile på våra läppar. Livet blir så mycket enklare och lättare när solen lyser på oss :)

Lea växer så det knackar, ätit sämre senaste tiden så vi trodde inte att hon skulle gått upp så mycket men vid senaste kontrollen var lilla hjärtat 8035 g och 65,5 cm lång. Fick även fem månaders sprutan och det skar i mammas hjärta när lillan skrek och skrek.

I veckan har vi åter haft ficka med mammorna och Leas kompisar. Vi har varit till Skövde och bjudits på god mat och trevligt sällskap - även i skövde sken solen och blev därför första glassen utomhus i solen för detta år :) I veckan har vi fått information kring mat och bebisar, vid 6 månader ska det påbörjas med smakportioner så endast en månad kvar innan vi påbörjar denna fas i lillans liv. Får dock nu börja äta smörgåsrån och ska få testa detta i dagarna för att se om det är något att ha - mamman vill dock att detta ska funka då det är gluten i rånen och det är bra att börja ge gluten i liten mängd vid 4-5 månaders ålder för att förbereda kroppen på vad som komma skall.

Igår hade vi besök av ett föräldrapar från mammagruppen och det var riktigt trevligt, god mat och vin hihi. Lea och Lea mös en stund på golvet, gick lite i gåstolen och sedan natt i varsitt rum. Lea var snäll och lånade ut sitt rum så Lea fick sova i lugn och ro. Ja jag vet att det blir lite svårt att hänga med vilken av Lea som gjorde vad men Leas första vän verkar bli en annan Lea :)

Lea har under veckan lärt sig att vända i gåstolen och tar sig framåt ännu bättre nu än förra veckan, helt otroligt vilken utveckling det är. Tycker dock inte om att åka bil om hon inte sover så vi är riktigt glada att vi valt tåg hem i påsk.

Ha de gott alla och vi skickar soliga hälsningar fårn Jönet :)



Ärvat morfars lockar :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort