Söndag igen....

Verkar som söndagar har blivit den dagen som jag uppdaterar här inne :) blir inte så mycket på veckorna då det mest känns som att tiden bara rinner iväg.

I veckan har vi mest tagit det lugnt, varit ute mycket då vi haft helt underbart fint väder. Riktigt skönt med våååår.. Lea börjar det bli riktig fart på, pappan i huset har lärt henne jaga Kaktus och hon tycker det är riktigt roligt, dock fastnar hon mest överallt och har ett riktigt roligt läte när hon inte kommer längre. Hoppgungan har hon även börjat fårstå vad den är till för och har börjat som smått att hoppa självständigt, blir dock inte alltid så fräscht då hon spyr på golvet och står och trampar i det, tur att mamma och pappa är i närheten och torkar upp ganska snabbt i allafall.

I veckan har vi påbörjat med lite rutiner för att få en liten söt tjej i säng lagom tid på kvällarna samt att det framåt ska gå att andra även nattar våran lilla prinsessa :) igår gick det att pappan fick lägga lilltjejen så vi hoppas att detta då kan fungera framåt. Lea har ju fortfarande en mamma period och varje steg framåt där andra kan göra något med henne blir vi väldigt glada. Mamman i huset var till frisören denna vecka och då fick Lea umgås med snällaste Lisa då pappa var tvungen att gå på ett möte - vi tackar Lisa otroligt mycket :)

Lea bestämde i veckan att det inte är roligt att ligga i sin vagn längre utan vill upp mer nu än tidigare och det slutade med att mamman fått bära på henne väldigt mycket, tack för att vi fått låna en bärsele fram till påsk då vi efter detta ska få låna en bärsele från moster Carina. Dock slutade även detta med att vi tagit bort liggdelen och tagit fram sittdelen till vagnen och Lea har efter detta varit nöjd med att sitta i vagnen då hon nu kan titta mera och är då mer nöjd. Hon har även testat sin nya fina åkpåse som är riktigt varm och kommer att bli perfekt i vintern....

Äntligen har vi bestämt oss för vilken resevagn vi ska ha och det blev en Chicco Liteway som fått bäst i test, denna ska inhandlas inför sommarsemestern :) Bild bjuder vi kanske på senare...



Hej hopp och många kramar :)



Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort