7 månader sedan våran lilla kom till världen



Sötnosen växer så det knakar :) snart 10 kg (på vågen hemma). Har nu verkligen kommit på detta med att åla och tar sig nu snabbt fram, tidigare har mamma kunnat duscha och Lea legat snällt i ett hörn i badrummet - nu dock är det någon som med kläder på tittar in i duschen så nu blir det svårare att duscha själv hihi. Är verkligen bestämd med vad hon vill ha och allt som hon inte får ha är mest intressant. Helgen som var skulle pappa fostra lite och sa ajajaj till det mesta, till slut tittar Lea upp på pappa och säger något som låter som ajaj....underbara barn. Skrattar åt både mamma och pappa om vi höjer rösten och ska försöka låta bestämd, vet inte hur man ska kunna fostra en så liten som kan charma en så underbart - kommer verkligen få äta upp allt man själv hittat på i sitt liv.....

Helgen som var träffade vi lite folk, först var vi på middag hos Josse och David, sen middag med Jenni och Claes och helgen avslutades med lunch med moster Camilla, Mats och kusinerna Emma och Mattias. En riktigt trevlig helg alltså. Nu har solen och värmen kommit till södern och det är så underbart, igår spenderades hela em/kvällen på altanen - så skönt :)

Imorgon är det bal för underbara kusinerna Tova och Rebecka och vi önskade verkligen att vi kunde vara me. Vill dock att ni båda skickar kort till oss så vi få se hur vackra ni båda kommer vara. Vackraste tjejerna på balen kommer ni självklart att vara....ha så roligt och njut av denna tid av era liv :)

Kram till alla


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort