Ledighet o jobb

Just nu är vi i Stockholm o myser på hotell. I fredags jobbade jag o Lea tog med pappan o faster o åkte på Ikea. Kvällen blev lugn med mys på hotellet. Lördagen började med god hotellfrukost, vila o sen lunch/middag med Janni o Martin. Oj vad glad Lea blev. Kvällen var det fest i huvudstaden då midnattsloppet gick av stapeln. Andre o Martin sprang riktigt bra :). Lea var med o hejade. Insåg att världen är bra liten då vi träffade på en dam som oxå stod o hejade efter vägen. Vi kom dock fram till att vi kände samma människor hemma i norr. Hon kände tydligen min systers svärföräldrar o hennes väninna hade varit tillsammans med en man som bor i Pilgrimstad :). Ja man ska inte bli brydd vem man kan stötta på :).

I morse blev det åter god frukost, sen lite shopping o husvisning. Och nej vi ska inte flytta utan Älvsbyhus hade visning så självklart blev vi nyfikna o åkte dit för att få se hur vårt hem ungefär kommer att se ut. Sen blev det en tur på Ikea igen o lite funderingar hur vårt kök ska se ut. Många frågetecken just nu hihi svårt att bestämma oss.

Nu blir det vila o sen sömn för imorgon är det jobb för mig igen. Utbildning på tisdag o sen hem mot Jönköping för att hinna umgås med våra kära vänner igen.... Vi längtar :)

Kram till er alla.


Kommentarer
Sandra

Har nu tänkt byta kök till IKEA? Vi kör på Älvsbyhus. Dock är jag inte nöjd med handtagen på skåpluckorna men det var tyvärr inget jag kunde välja bort.

Svar: Ja vi har tänkt byta ut köket till IKEA, är inte nöjd med Älvsbyhus kök och tyckte inte om deras tillval. Har dock inte riktigt bestämt exakt hur det ska se ut just nu och nu blir det inflytt direkt så får se när vi hinner byta köket :) Har ni kvar standard luckorna eller har ni tagit tillval??Tidigare kunde man ju endast byta luckorna men då IKEA ändrat sitt sortiment blir det till att riva ut en hel del :) Har någon månad till att fundera :)
Fam Norberg

2013-08-18 @ 23:23:39
Hemsida/blogg: http://www.perfectbynature.blogg.se

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort