Taket på plats

Nu ligger taket klart på huset, detta fixades under gårdagen. Nu går det att gå in i huset o få en bra bild på hur det kommer att bli. Det kommer bli jätte bra :). Igår em var vi dit hela familjen för planering av köket, senaste planen slängdes i soporna då vi tror att den lösningen kommer att göra så att köket känns litet. Istället blir min önskan om en riktig köksö verklighet :). Igår kväll satt därför mannen i huset o ritade om köket o imorgon blir det en sväng till IKEA för beställning. Nu rullar det på :)



Kommentarer
Sandra

Tapeterna kom upp jättesent för oss. Och det blev bra i alla rum, även om barnens rum blev lite väl mörkt. Tur deras möbler är vita.

I morgon har vi besiktning och det känns så bra! Även om jag inte kan vara med i morgon så litar jag på att maken min fixar det tillsammans med besiktningsmannen.

Vi är nöjd med våra val. Ska iväg och leta nya beslag till köksluckorna bara, och köket ska kaklas men sedan känner jag mig (förhoppningsvis) helt nöjd!

När har ni besiktning och inflytt?

Svar: Så skönt att allt blev bra. Vi har besiktning 19:e nov så förväntar inte att det kommer att ske så mycket i huset dom närmsta dagarna. Ska dock bli väldigt intressant och få se allt klart sen.

Fick ni veta innan när dom skulle komma och tapetsera??

Lycka till imorgon nu då.
Fam Norberg

2013-10-28 @ 11:11:02
Hemsida/blogg: http://perfectbynature.blogg.se

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort